Aktiviteter

Aktiviteter på opholdsstedet

Vi har gode muligheder for aktivitet på opholdsstedet. Til dem som gerne vil være fysisk aktive, har vi et motionsrum hvor der er mulighed for at træne, enten sammen med en voksen eller efter et ”program” som er blevet lavet i fællesskab med en voksen.

Til dem som gerne vil være aktive gennem kreativitet, så har vi muligheder for mange kreative projekter, f.eks. maling på glas og sten, perleplader, hækling, sæbestøbning og meget andet.

Birkemosegård

Udendørs aktiviteter

Udendørs er legepladsen lavet med henblik på fysisk og motorisk udvikling, og den er sjov at lege Jorden er giftig på.

Der er også mulighed for at hoppe på trampolin, spille kongespil og andre have-spil, og på vores bålplads kan der, sammen med en pædagog, hygges med at lave snobrød, pandekager og andet over bål.

I vores nærmiljø er der rideskole, idrætsforening, spejder, svømmehal og ungdomsskole. Vi holder meget af at bruge tid ude, f.eks. i skoven, ved vandet, i shelter og på større legepladser og lignende.

Fritidsaktiviteter

Da vi lægger stor vægt på, at børnene og de unge lærer at begå sig blandt andre samt at de får venner og bekendtskaber uden for opholdsstedet, så skal de gerne gå til mindst en fritidsaktivitet, i det omfang det er muligt.

Vi støtter og guider også til at der lavet aftaler med skolekammerater.

Målet med dette er, at børnene og de unge også får et netværk udenfor Birkemosegård.

Birkemosegård

Vil du høre mere om Birkemosegård?

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om Birkemosegård
Vi sidder klar på telefon +45 20 13 54 76 - E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via vores Kontaktformular
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.