Historie og fysiske rammer

Birkemosegårds historie og fysiske rammer

Birkemosegård blev stiftet som en fond tilbage i 2001 af Jette og Hans Petersen. Deres intentioner var at skabe et lille familielignende opholdssted for omsorgssvigtede børn og unge, hvor de gennem struktur og forudsigelighed kunne skabe gode muligheder for udvikling hos børnene og de unge.

I 2007 overtog deres datter, Maria, ledelsen af opholdsstedet. Maria har holdt fast i det lille ”familielignende” opholdssted hvor det tilstræbes at der gennem de faste rammer, strukturen og forudsigeligheden skabes tryghed og stabilitet for børnene og de unge.

Birkemosegård

Trygge rammer

Birkemosegård er et socialpædagogisk opholdssted med plads til 6 omsorgssvigtede børn og unge med tilknytningsforstyrrelser.

Opholdsstedet har til huse på et lille landsted, i en lille landsby tæt på Næstved, hvor vi skaber nogle gode, forudsigelige og trygge rammer for børnene og de unge.

Vi har 4 tdl. til opholdsstedet som vi har indrettet med blandt andet legeplads, trampolin, bålplads, folde til vores dyr, drivhus og en stor urtehave. Birkemosegård er delvis selvforsynende med både kød, æg og grønsager.

Plads til alle

Stuehuset er indrettet med 4 værelser og et badeværelse på 1. sal og i stueetagen er der 2 værelser, personaleværelse, køkken, badeværelse, spise-/opholdsstue, samværslokale med køkken, samt kontor.

De øvrige bygninger er indrettet med stald til vores dyr, motionsrum, vaskehus, fyrrum og et mindre værksted til vores pedel/praktiske medhjælp.

Birkemosegård

Vil du høre mere om Birkemosegård?

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om Birkemosegård
Vi sidder klar på telefon +45 20 13 54 76 - E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via vores Kontaktformular
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.