Forældresamarbejde

Samarbejde med forældrene

På Birkemosegård lægger vi vægt samarbejdet med forældrene. Et godt forældresamarbejde med en ærlig gensidig orientering, har efter opholdsstedets mening stor betydning for barnet eller den unges trivsel og for at opnå et godt resultat i arbejdet med barnet/den unge.

Birkemosegård har den helt klare holdning, at det er meget vigtigt at værne om, styrke og udvikle det biologiske netværk.​

Fra Birkemosegårds side støttes der meget op omkring forældrene, det kan være i form af gode råd og vejledning når barnet eller den unge skal på hjem besøg, det kan være at give sig tid til at lytte hvis forældrene ringer og vil snakke om evt. problemer der har været under et samvær.

Forældrestøtte kan være mange ting, men vigtigt er det at råde, vejlede, lytte og prøve at forstå dem. Vi har, i det omfang det er muligt, minimum 1 ugentlig telefoniskkontakt mellem forældrene og deres barns primærpædagog.

Birkemosegård

Løbende orientering

Primærpædagogen fortæller hvordan det går i dagligdagen og i skolen, ligesom der også bliver snakket om hvordan det er gået hvis deres barn har været hjemme på weekend eller ferie.

Vi tager også forældrene med på råd i forhold til de fritidsaktiviteter som deres børn ønsker at gå til og bliver også orienteret om større ture og ferierejser som opholdsstedet skal på med børnene og de unge.

I forbindelse med skolen, så inviterer Birkemosegård forældrene med til forældremøder og arrangementer, i det omfang som der er muligt.

Forældrearrangementer

Birkemosegård afholder forældrearrangementer 2 gange om året, et om sommeren f.eks. grill-hygge på opholdsstedet, en udflugt eller lignende og et til jul hvor der laves en form for aktivitet

f.eks. julebanko eller klip og klister, og hygges med hjemmebagte æbleskiver, småkager, guf, kaffe, the og varm kakao.

Med andre ord opbygger vi en følelse af fællesskab og ansvar, så vi sammen bliver stærkere.

Birkemosegård

Vil du høre mere om Birkemosegård?

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om Birkemosegård
Vi sidder klar på telefon +45 20 13 54 76 - E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via vores Kontaktformular
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.